Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
video showcase
o nama

o nama

Naša zanatska radnja, kao porodična firma, osnovana je 1977. godine, a od 1995. godine poslujemo kao društvo sa ograničenom odgovornošću (d.o.o.). U početku smo se fokusirali na vinklovanje elektromotora, servisiranje kućnih aparata i ugostiteljske opreme. Krajem ’80-ih godina proširili smo naše usluge na servisiranje frižidera, zamrzivača, rashladnih vitrina i manjih komora. U skladu sa rastućim zahtevima na tržištu, naša delatnost se postepeno usmerila ka proizvodnji rashladnih uređaja i njihovoj montaži. Naši uređaji su uglavnom prilagođeni specifičnim uslovima i raznim zahtevima. Pored toga, vršimo ugradnju fabričkih uređaja od priznatih evropskih i američkih proizvođača. Od 2006. godine, proizvodimo i toplotne pumpe manje snage koje zadovoljavaju posebne zahteve, kao što su izuzetno male dimenzije i mogućnost ugradnje u teškim uslovima. Od 2009. godine, zvanični smo distributeri nemačke kompanije VIESSMANN, vodećeg svetskog proizvođača toplotnih pumpi, što nam omogućava da ponudimo i uređaje veće snage iz ove oblasti, kako u mono tako i u hibridnom izdanju, kao i kompletna rešenja za grejanje i klimatizaciju.
U poslednje vreme počeli smo proizvoditi veće toplotne pumpe i kaskadne sisteme toplotnih pumpi za zadovoljavanje većih toplotnih potreba industrijskih sistema, kao što su stambene objekte, fabrike i bazeni.

Na našem veb-sajtu želimo da predstavimo naše proizvode i reference. Slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo vam pružiti stručne savete prilikom izbora najboljeg rešenja.

AKTIVNI KLIJENTI
+
ZAVRŠENI PROJEKTI
+
ZAPOSLENI
GODINE ISKUSTVA
+